Hör gärna av er på 0705893829   Snabb leverans, gratis frakt  Email: piabohlin@omshantisilver.se

Boken går att köpa hos Bokus och AdlibrisKul👍 ja det var väldigt intressant med din livs resa och inspirerande och lärorikt med den andliga och yogiska delen. Typ😀🤗❤️ Lycka till 💖💖💖

- Ingrid


Hej, åh va kul😃 Boken var lättläst, man kunde lätt ta till sig vad du skrev, intressant m alla dina resor. Många handfasta tips om hur man blir mindful i vardagen, recept mm. Jag sträckläste den ju i somras så kommet inte ihåg allt men jag tyckte om den. Väcker tanken att man ksnske faktiskt har kraften till förändring inom sig 🙏

- Jessica

Vi säljer originalet av kärleksknuten sedan 1997.

Kärleksknuten -Loveknot- kollektionen har en mycket speciell betydelse. 10 kr per Designade smycke skänks till välgörenhet bla till Tibetanska skolbarn och ett barnhem i norra Indien.

Först blev kärleksknutarmbandet tillverkat, en kärleksknut av rent silver ihoplödd med en annan kärleksknut till ett armband. Kärleksknuthalsbandet kom till som nummer två. 

Flera knutar till en tung gedigen halskedja. Kärleksknutringen är så omtycket och har sålts till butiker och privatpersoner över hela Sverige och även till andra länder. Kärleksknutörhänge kom efter det och voila ett helt set med kärleksknutar.

Det senaste i Kärleksknutserien är en enkel knut på en tunn halskedja och en Kärleksknut med hjärtat One Love under.

Pia Bohlin döpte knuten till kärleksknuten samt loveknot på grund av att hon tror att kärleken är den starkaste kraften som finns. Den kan förena, Kärleken ska börja med kärlek till sig själv, då sprids kärleken och vi får en bättre värld. Det var och är tanken med kärleksknuten. Världen behöver mer kärlek. Yogasmycken kom till av samma orsak , för att inspirera till ett bättre liv och för att förena människor. Yogasmyckena finns i yogaberlocker, yoga halsband, yoga armband och yoga örhängen.

Namaste - betyder att jag ser och respekterar dig. Jag bugar till din själ och inuti är vi alla samma.

Trädet -The Tree- ett silversmycke som symboliserar trädets position där övar man att stå stadigt som ett träd fast det stormar omkring en.

Framåtböj -Forward bent- en position som gör ryggen stark och sinnet drar sig inåt.

Dansaren -The Dancer- att följa med i livets dans.

Välkommen in till omshantisilver.se silversmycken för dig som vill inspireras och inspirera till ett bättre liv och en bättre värld. 

10 kronor per beställning går till välgörenhet, bland annat till Tibetanska barn som ofta är föräldralösa. Stödjer även ett barnhem i norra Indien och andra organisationer som ser till männsklighetens bästa. Alla smycken på den här sidan är tillverkade av det renaste silvret och designade av Pia Bohlin.

Nu hittar du även inspirerande yogasmycken i silver från Om Shanti Silver i Yogobes webshop (öppnas i nytt fönster)

Artiklar om Pia Bohlin och Om Shanti Silver

Läs vad det skrivits om Pia Bohlin och Om Shanti Silver i ett urval av tidningar (öppnas i nytt fönster)